Hjemmebrygget øl fra Bryggerlosjen AS

Om

BRYGGERLOSJEN AS

Brygging av øl har lange tradisjoner i Norge. Faktisk hadde Gulatingsloven bestemmelser med strenge straffer for den som unnlot å lage hjemmebrygget øl.

Ølbrygging er en spennende hobby som byr på både utfordringer og glede. Hos Bryggerlosjen AS finner du alt fra startsett som gjør det enkelt å komme igang, til spesialprodukter, samt råvarer i løsvekt for de som brygger på egen oppskrift.

Av entusiaster – for entusiaster!

Bryggerlosjen AS drives av entusiaster – for entusiaster! Vi bidrar med tips og råd enten du er nybegynner eller er en erfaren brygger. Hos oss vil du til enhver tid finne spennende produkter som kan bringe bryggerkunsten din til nye høyder.

I tillegg til å være arrangør av Lier og omegn hjemmebryggermesterskap arrangerer vi med jevne mellomrom kurs og seminarer. Følg med her eller på vår Facebookside for mer informasjon.

Vi har et omfattende varesortiment som stadig utvides med nye, spennende produkter. Finner du ikke produktet du ønsker her? Vi skaffer det meste! Ta gjerne kontakt med oss, så undersøker vi mulighetene for å få tak i det du har behov for!

Entusiasme for ølbrygging

Velkommen til oss for en hyggelig handel!

Med vennlig hilsen

Stig Harald Hovind

Daglig leder, Bryggerlosjen AS

Bryggerlosjen.no eies og drives av Bryggerlosjen AS. Orgnr. NO918786562MVA.

ÅPNINGSTIDER

MANDAG, TIRSDAG, ONSDAG, FREDAG

10:00 ~ 17.00

TORSDAG

11:00 ~ 19.00

LØRDAG

10:00 ~ 15.00