Er du glad i øl og ønsker å lære å brygge ditt eget? Vi arrangerer kurs i ølbrygging for nybegynnere 27. September.

Kjempesalg på 930 stk. 26mm 0,33L flasker i dag, 14. mai, til kun kr. 2500. DET er billig, det. Flaskene står i varebilen og vil bli kjørt hjem til deg gratis, innenfor to mil fra butikken.

Klikk her for å melde deg på

Velkommen til

BRYGGERLOSJEN AS

Bryggerlosjen AS er en bryggebutikk i Drammen som fører utstyr og råvarer for brygging av øl. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter til en fornuftig pris!

Hos oss vil du til enhver tid finne produkter som vil hjelpe deg på veien til å bli en enda bedre brygger som kan lage bedre og mer smakfullt øl.

LES MER

“Øl er ikke vanedannende. Det er vennedannende!”

– Espen Smith –

Våre

PRODUKTER

Bryggerlosjen AS tilbyr humle, malt, gjær, tilsetninger, bryggemaskiner, bryggeutstyr, tilbehør, ølsett, ekstrakt-sett, cider-sett, ølflasker, Corneliusfat, growlere, ølkasser osv. Vi forhandler Beer Brew, Speidel og Grainfather bryggemaskiner.

SE VÅRE PRODUKTER

Siste

NYHETER

 • Bryggekurs for nybegynnere

  Fra bryggekurset 27. september.

  Da er vårt første bryggekurs med tre blide herrer vel overstått. Rakk du det ikke denne gangen så fortvil ikke; det vil komme flere. Neste kurs arrangerer vi i november i samarbeid med Eiksetra turisthytte i Lier. Da vil du kunne kombinere bryggekurs, bespisning og "nogo attått", samt at det er overnattingsmuligheter. Vi kommer tilbake med dato i nær fremtid.

 • Fra fredagens kurs/seminar i ølbrygging

  Gårsdagens arrangement ble avholdt med 16 deltagere. Vi håper alle gikk hjem litt klokere og med fornyet inspirasjon til å lage enda bedre øl. Takk til Eskild Alexander Bergan som holdt kurset.

 • Varesortimentet vårt øker stadig!

  Siste nyheter er tre nye typer ølsett fra Ølbrygging AS: Tores single hop Citra IPA, Mørk dobbel IPA og Mørkt bokkøl. Vi har også fått påfyll av to svært populære ølsett: Juleale og Kølsch. På humlefronten har vi nå også Fuggles og Styrian Goldings, og på maltfronten Carafa Special I, II og III, samt dark Munich. Fullstendig liste over all humle, malt og gjær finner du øverst på Facebook siden [...]

God hjelp å få, rimelige priser. Sentral beliggenhet og bra utvalg, var ikke tom for noe av det jeg skulle ha. Anbefales!

- Tony -

Kunnskapsrik, behjelpelig og særdeles hyggelig betjening. Fikk det jeg skulle av malt/spesialmat. Ryddig og god oversikt i butikken. Godt utvalg i malt. Her handler jeg igjen.

- Thomas -

Veldig hyggelig og service minded butikk. Her får du tak i det meste, og de skaffer det som ikke er i butikk.

- Espen -

Lier og omegn

HJEMMEBRYGGERMESTERSKAP

Bryggerlosjen er også arrangør av Lier og omegn hjemmebryggermesterskap. Neste mesterskap går av stabelen på Lier Kulturscene 5.mai, 2018.

Velkommen!

Arrangementet starter om:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
ÅPNINGSTIDER

MANDAG, TIRSDAG, ONSDAG, FREDAG

10:00 ~ 17.00

TORSDAG

11:00 ~ 19.00

LØRDAG

10:00 ~ 15.00